|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Bestrooi de schnitzels aan beide kanten met peper en eventueel wat zout. Verdeel eerst de ham en dan de salie over de schnitzels. Rol het vlees op en maak het vast met een cocktailprikker die u in de lengte door het vlees rijgt. Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur in 4 min. rondom goudbruin. Voeg de wijn toe en stoof het vlees met de deksel schuin op de pan 4 min. Neem de deksel van de pan en laat de wijn in 4 min. verdampen. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 315 kcal / Eiwit 44 gr. / Vet 16 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 0 gr. | ||
Benodigd : Cocktailprikkers | ||
Suggesties : Lekker met geroosterde aardappelen en rucolasalade |